De Slimme en Betaalbare Koppeling met Klik-Aan-Klik-Uit Schakelaars

Gepubliceerd op 24 september 2024 om 09:13

De Powerbaas P1 Meter met ingebouwde 433Mhz zender biedt een unieke oplossing voor iedereen die zijn huis wil automatiseren zonder hoge kosten of gedoe met abonnementen. Deze slimme meter is speciaal ontworpen om eenvoudig te koppelen met goedkope Klik-Aan-Klik-Uit (KAKU) schakelaars die je in vrijwel elke bouwmarkt kunt vinden. Dit maakt de Powerbaas P1 niet alleen een voordelige, maar ook een praktische keuze voor het automatiseren van je woning.

Unieke 433Mhz Zender voor Eenvoudige Bediening

Wat de Powerbaas P1 Meter zo bijzonder maakt, is de ingebouwde 433Mhz zender. Deze zender communiceert draadloos met KAKU-schakelaars, waardoor je verschillende apparaten in huis kunt aansturen zonder dat je extra hubs of ingewikkelde installaties nodig hebt. De zender verstuurt signalen die de KAKU-schakelaars herkennen, zodat je eenvoudig verlichting, ventilatoren of andere apparaten kunt in- of uitschakelen. Dit alles gebeurt zonder tussenkomst van dure hubs of abonnementen die bij veel andere slimme oplossingen vaak vereist zijn.

Gebruiksvriendelijk

Een van de grootste voordelen van de Powerbaas P1 Meter is de gebruiksvriendelijkheid. Je hoeft geen tech-expert te zijn om deze oplossing werkend te krijgen. De koppeling met KAKU-schakelaars is eenvoudig en snel op te zetten via de gebruiksvriendelijke interface van de Powerbaas-app. Dit maakt het mogelijk om je woning in een mum van tijd slimmer en energiezuiniger te maken. Bovendien biedt de 433Mhz technologie een betrouwbaar signaal met een goed bereik, waardoor je ook schakelaars op lastig bereikbare plekken kunt bedienen.

Geen abonnement of hoge kosten

De Powerbaas P1 Meter is vooral aantrekkelijk door de kostenbesparing die het biedt. Veel slimme systemen vereisen een abonnement om hun volledige potentieel te benutten, maar bij de Powerbaas P1 heb je die terugkerende kosten niet. Dit maakt het een voordelige en duurzame oplossing voor wie op zoek is naar huisautomatisering zonder verplichtingen. De Powerbaas P1 biedt je volledige controle over je apparaten zonder dat je afhankelijk bent van externe diensten of dure uitbreidingen.

Powerbaas P1 Meter

€ 49,95

Powerbaas P1 Meter

€ 49,95

Wat kun je met Powerbaas?
Met de Powerbaas App kun je je huidige energieverbruik zien, grafieken met je historische verbruik bekijken per uur dag, maand en jaar voor zowel gas als stroom!

Word baas over je eigen stroom, en gebruik de App om apparaten slim aan en uit te schakelen. Zo is het mogelijk om apparaten aan te zetten wanneer je zonnepanelen energie opwekken.

Heb je een dynamisch energiecontract waarbij de stroomprijs per uur verandert? Powerbaas maakt het mogelijk om apparaten automatisch aan te zetten op momenten dat de stroom goedkoop is!

Powerbaas heeft geen abonnement!
Bij Powerbaas zit je niet vast aan een abonnement en zijn er geen extra maandelijkse kosten. Je blijft wel up-to-date met de nieuwste features en verbeteringen.

(Zonnepanelen) Stroomverbruik bijhouden

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.