Powerbaas app update: Verbruik huidig energiecontract

Gepubliceerd op 20 augustus 2024 om 17:44

Verbruik huidig contract

In een tijd waarin energiekosten en duurzaamheid steeds belangrijker worden, wil Powerbaas haar gebruikers de beste tools bieden om hun energieverbruik te beheren. Met de nieuwste update van de Powerbaas app wordt dit nog makkelijker. Gebruikers kunnen nu de startdatum van hun huidige energiecontract invoeren en hun energieverbruik vanaf die datum nauwlettend volgen. Dit maakt het eenvoudiger om inzicht te krijgen in hun energieconsumptie en hun verbruik af te stemmen op de looptijd van hun contract.


Wat is er zo handig aan?

Voor veel mensen is het energiecontract een vast gegeven dat ze één keer per jaar of om de paar jaar vernieuwen. De meeste gebruikers hebben echter weinig zicht op hun werkelijke energieverbruik vanaf het moment dat het contract is ingegaan. Dit kan leiden tot verrassingen bij de eindafrekening, vooral als het verbruik hoger is dan verwacht.

De contract functionaliteit in de Powerbaas app biedt een oplossing voor dit probleem. Door je contractdatum in te stellen, krijg je direct inzicht in hoeveel energie je hebt verbruikt sinds de start van je contract. Dit stelt je in staat om je verbruik beter te monitoren, zodat je gedurende het jaar aanpassingen kunt maken om binnen je budget te blijven of om duurzamer te leven.


Hoe werkt het?

Het instellen van je contractdatum in de Powerbaas app is eenvoudig en gebruiksvriendelijk:

  1. Open de Powerbaas app en navigeer naar het Instellingen/Settings -> Contract.

  2. Voer je contractdatum in: Vul de startdatum van je huidige energiecontract in. Dit kan de datum zijn waarop je het contract hebt ondertekend of de datum waarop de levering is gestart.

  3. Bekijk je verbruik: Nadat je de contractdatum hebt ingevoerd, kun je in één oogopslag zien hoeveel energie je hebt verbruikt en teruggeleverd sinds die datum.


Wat zijn de voordelen voor gebruikers?

  • Inzicht en controle: Door je energieverbruik te koppelen aan de startdatum van je contract, krijg je een helder beeld van je consumptie in relatie tot de looptijd van je contract. Dit kan je helpen om onverwachte kosten te vermijden.

  • Efficiëntere energiebudgettering: Met deze functionaliteit kun je beter budgetteren en je energieverbruik afstemmen op je financiële doelen.


Vanaf wanneer is deze functionaliteit beschikbaar?

De update met de contract functionaliteit is vanaf 20 augustus 2024 beschikbaar in de Powerbaas app. 

Download de update nu en krijg meer grip op je energieverbruik!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.